A "Bekezdések" menüpont alatt olyan programot találsz, amelyben az általad kiválasztott szöveget a bekezdéseket alapul véve összekeversz, majd megpróbálod emlékezetből illetve a szöveg értelmezésének segítségével újból sorbarakni.


A "Bekezdések jobbra" menüpont alatt olyan programot találsz, amelyben az általad kiválasztott és beragasztott, jobbról balra olvsandó szöveggel dolgozhatsz, megpróbálva viszzaállítani az eredeti sorrendet .

Az "Enigma" program az általad kiválasztott rövidebb szöveget gyakorlotatja. Az egész játékos formában kredit pontokkal történik. A szavakat neked kell beírni. Segítségként kezdőbetűt, magánhangzókat, vagy az összekevert betűket kaphatod - persze kredit pontok árán...


A "Puzzle" program szintén az általad kiválasztott rövidebb szöveget gyakorlotatja.
A szavak öszzekeverve jelennek meg. Neked kell az eredati sorrendben újra sorbarakni a korábban alaposan tanulmányozott szöveget.


A feleltválasztós program újabb változat rövid szövegek tanulására. A szavak helyén 4-5 szó áll. Ezeket addig kell változtatnod rákattintással, míg a helyes szó meg nem jelenik.

Impresszum
Copyright Webxercices,
Minden jog fenntartva! Utolsó frissítés: 2014.01.12.