Copyright: the owner of Webxerices domain, All rights reserved

tel: 003606-20-9146057


A Webxercices domain tulajdonosának szerzői jogai és a weboldal látogatásának feltételei
__________________________________________________________

A Webxercices domain néven Interneten elhelyezett összes weboldal és azok tartalma szerzői jogvédelem alá esik.

A fenti oldalakon található szöveges tartalmakat, programokat, számítógépes alkalmazásokat, eljárásokat, dokumentációkat hazai és nemzetközi szerzői jogok védik.;Ezen tartalmak közlése,feldolgozása esetén a pontos adatforrás megjelenítése mellett a Webxercices domain előzetes írásbeli engedélye szükséges.

Nem vonatkozik a jogvédelmi igény a GIF animációkra, azokra a szövegekre, melyeknek szerzője és külső forrása meg lett jelölve, ugyanakkor fenntartjuk igényünket ezeknek az elemeknek,szövegeknek oktatás-módszertani feldolgozásának módjára, módszerére és ezek technikai megvalósítására, bármely eszközzel történjen is az.

A weboldalak tartalmát látogatóink letölthetik, megjeleníthetik képernyőjükön, kinyomtathatnak oldalakat, de azokat nem sokszorosíthatják. A felhasználók a lap tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját felhasználásra, személyes célra alkalmazhatják.

Tilos a fenti címen található nyelvoktató programok bármely részét kereskedelmi forgalomba hozni, feldolgozva vagy módosítva értékesíteni, azok felhasználásával anyagi, erkölcsi illetve egyéb,anyagiakban nem mérhető bármely jellegű profitot eredményezni.

Tilos weboldalakon alkalmazott újdonság értékű nyelvoktatási módszereket a Webxercices domain tulajdonosának engedélye nélkül más hasonló, számítógépes, papír alapú vagy más formában alkalmazni.

Az "Webxercices " és a hozzá tartozó elnevezések a domain név birtokosának tulajdonát képezik, ezért felhasználásuk írásbeli engedélyhez kötött. Ezeket az elnevezéseket senki nem használhatja fel gazdasági, üzleti célra, megtévesztésre vagy a tulajdonos és a honlap lejáratására.

A Webxercices domain tulajdonosa csak abban az esetben járul hozzá más weboldalról a fenti címre mutató internetes hivatkozás, link elhelyezéséhez, ha linket tartalmazó weboldal tartalma nem erotikus jellegű,illetve nem tartalmaz obszcén, személyiségi- és egyéb jogokat sértő elemeket.

A honlap készítői kizárják felelősségüket bármely, a weboldalak használatából adódó kár esetére.

Az oldalakon esetleg elhelyezett hirdetésekért vagy szponzorok által elhelyezett egyéb tartalmakért kizárólag a hirdetők és a szponzorok felelősek. A Webxercices domain tulajdonosa minden ezekkel kapcsolatos felelősséget elhárít magától.

A látogató kijelenti, hogy az általa e-mailben, vagy egyéb módon weboldalainkkal kapcsolatban rendelkezésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos mindennemű joggal és jogosultsággal rendelkezik s azokat a Webxercices domain felhasználhatja.

A látogató tudomásul veszi, hogy a szerzői jogokat sértő cselekmények az elkövető polgári illetve büntetőjogi felelősségének megállapítását vonják maguk után.